Viona

Ik ben Viona. Ik leid HR-innovaties en begeleid transities van mensen en organisaties. Een transitie is meer dan veranderen en verbeteren. Transities maken krachten vrij voor ontwikkeling en groei, zodat een nieuwe werkelijkheid ontstaat.

Verandertrajecten en verbeterprojecten heb ik zien struikelen over de cruciale mensfactor. Het (bege)leiden van ontwikkeltrajecten en levensgebeurtenissen hebben mij doen inzien hoe je je doel daadwerkelijk kunt bereiken. Die inzichten deel ik graag. Zodat je je onderneming of organisatie succesvol naar de toekomst kunt loodsen. Zodat je jouw persoonlijke doelen echt kunt bereiken.

Als exponent van de Top Gun generatie belandde ik via een bonnetje uit de tv-gids op de Koninklijke Militaire Academie. Ik bleek niet vlieggeschikt en werd klaargestoomd voor leidinggeven in allerlei omstandigheden. Daarna volgden een studie bedrijfskunde en (HR/project/lijn) managementposities in binnen- en buitenland.

Organisatieontwikkeling is de rode draad in mijn werkend leven. Na 15 jaar militaire carrière zet ik sinds 12 jaar mijn expertise in bij organisaties die hun menskracht serieus nemen. 25 jaar ervaring als leidinggevende, bedrijfskundige, HR-deskundige en mens zet ik in om jou je doel te laten bereiken.